fnfnda

Danmarks  Veteraner - Viborg & Omegn

 

 

 

Danmarks Internationale Veteranorganisation

Startside

Kontaktpersoner

Fotoserier

Artikelarkiv

Tilbud

Historie

Link

Indmeldel

Vedtægter m.m.

Lokaler

Mindesten

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NATOs 75-års jubilæum markering i Viborg

Danmarks Veteraner Viborg og Omegn af holdt den 4. april et arrangement i Mindelunden ved Rindsholm Kro i anledning af NATO-dagen og NATOs 75-års jubilæum.

Arrangementet startede kl. 18.00 og samtidig stoppede regnvejret, som ellers havde været temmelig voldsom om eftermiddagen.

Formanden bød velkommen hvorefter der blev lagt en krans og en stor buket blomster ved Mindestenen af henholdsvis Viborg & Omegn og Midtjylland til tonerne af Kongernes Konge spillet af Birgit.

Derefter gik vi over til uddeling af NATO-medaljen, som blev overrakt af major Peter Forsberg fra Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestjylland. Der blev uddelt 27 medaljer, hvorefter Skive Kanonlaug skød 3 skud (Dansk Løsen) de 3 skud er for Gud, Konge og Fædreland.

Traditionen tro sang vi sidste vers af Altid frejdig til tonerne af Birgits trompet, så blev der slået 3 slag på klokken som tegn på at de 64 tilmeldte personer skulle rykke ind på kroen til spisning og kammeratligt samvær.

Før maden blev serveret holdt major Peter Forsberg aftenens tale, hvor han blandt andet sagde, at han personligt var glad for at Finland og Sverige var kommet med i NATO. Han sagde også tak til dem som har været udsendt i NATO missioner, da det er vigtigt, at vi udviser sammenhold i disse tider.

Derefter gik snakken lystigt de næste par timer.

Se billedserie

Pbv.

Erik Klausen.

 

Danmarks Veteraner - Viborg og Omegn - e-mail: viborg@danmarksveteraner.dk

fn

fn

fn