fnfnda

Danmarks  Veteraner - Viborg & Omegn

 

 

 

Danmarks Internationale Veteranorganisation

Startside

Kontaktpersoner

Fotoserier

Artikelarkiv

Tilbud

Historie

Link

Indmeldelse

Vedtægter m.m.

Lokaler

Mindesten

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jule afslutning

Tirsdag den 5. december afholdt Viborg og omegn sin juleafslutning i Hjemmeværnets lokaler på Livøvej.

Vi startede aftenen med at uddele Danmarks Veteraners Mønt som en anerkendelse til 4 personer som har ydet en stor indsats i Lokalforeningen igennem mange år, de 4 personer er Ingerlise Klaris, Eigil D. Andersen, Ejgild T. Andersen og Jens Ole Berthelsen, tusind tak for jeres indsats i Lokalforeningen, vi håber at I fortsat har lyst til at deltage i vores arrangementer.

Derefter gik vi gang med spisningen, som var smørrebrød, hvortil de 40 fremmødte personer kunne købe øl og vand, og da det var overstået, gik vi i gang med spillet om rødvin og ænder. Efter de første seks spil holdt vi en pause, hvor der blev serveret kaffe og kage, samtidig fik vi afviklet det amerikanske lotteri, hvortil vi havde fået en utrolig masse gevinster, tusind tak for det. Derefter spillede vi om de sidste flasker rødvin og ænder og til slut en flot købmandskurv.

En rigtig god aften med en masse snak og latter og de fleste fik en eller flere gevinster med hjem, også en tak til dem som hjalp med den praktiske del af arrangementet.

Pbv.
Erik Klausen.
 

Danmarks Veteraner - Viborg og Omegn - e-mail: viborg@danmarksveteraner.dk

fn

fn

fn