De Blå Baretter - Viborg og Omegn

 

 

 

Danmarks Internationale Veteranorganisation

Startside

Kontaktpersoner

Fotoserier

Artikelarkiv

Tilbud

Historie

Link

Indmeldelse

Vedtægter m.m.

Lokaler

Mindesten

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Nyt fra bestyrelsen                                                                               

Siden sidst:
Nu er sommeren ved et være ovre og vi skal i gang med efteråret og vinterens program i foreningen. Vi håber at i alle har haft en god sommer, selv om vejret jo ikke ligefrem har været det bedste.’

Hvis der skulle være nogle af jer der har fået ny mailadresse eller en mailadresse i det hele taget, vil vi meget gerne have den, så vi kan sende jeg mails om aktiviteter. Bare send den til Ingerlise på:  klaris@webspeed.dk

Kommende Aktiviteter
Kammeratskabsaften:
Tirsdag den 12. September: kl. 19.00 i Hjemmeværnscenter Livøvej. Kammeratskabsaften. Denne aften er for alle veteraner og pårørende også ikke medlem.  

Vinterskydning:
Onsdag den 13. September: Vinterskydning starter, og er så hver onsdag kl. 19.00. Der skydes på 15 m. bane i Bjerringbro Hallens skydekælder. Man kan bare møde op, der kan lånes våben. Skiver og ammunition kan købes på stedet. Spørgsmål vedrørende dette rettes til Skydekoordinator Eigil D. Andersen på telefon 61 75 52 34. 

Bowling: 
Tirsdag den 19. September kl. 19.00:  Bowling med spisning i Viborg Bowling Center, Tingvej 2, 8800 Viborg. Mød op i god tid da vi jo skal have udleveret sko og valgt den helt rigtige kugle. Holdene skal ligeledes sættes inden vi er klar til at indtage banerne. Husk også at købe lidt til at læske ganen med under spillet. Efter 1 times bowling er der spisning og hyggeligt samvær til kl. 22.00. Det er IKKE en betingelse at man bowler for at være med disse aftner. Der er egen betaling for dette arrangement. Tilmelding til Anders Nielsen 6177  4074 eller Ingerlise Klaris 2149  0055 senest den 9. September.

Da der bliver lavet mad efter hvor mange der er tilmeldt, skal der også betales for de kuverter der bliver bestilt. Dette betyder at tilmeldingen er bindende.

 FN-dagen på Rindsholm Kro:


Fra FN-dagen sidste år. Frode Hansen fortæller om Soldaternes Mindelund.

Tirsdag den 24.okt kl. 18.00 markeres FN-dagen på Rindsholm kro.    

Vi starter i Danske Soldaters Mindelund ved vores mindesten. Efterfølgende går vi ind på Kroen hvor der er uddeling af FN- fredsprismedaljer.

Derefter er der spisning. Menuen er i år Krogryde med ris og svesketrifli pris 118 kr. Pr. person. Drikkevare er ligeledes for egen regning

Der sluttes med Foredrag ved Formand for FN museet: Per Amnitzbøl Rasmussen. 

  • Veteranstøtten og de mange gode tilbud som vi har til soldaterne, de pårørende om alle andre Veteraner!

  • FN Museet gennem 25 år – fra Gaza til Afghanistan – mere end 68 forskellige missioner, hvor jeg vil fortælle museet historie og udvikling, samt præsentere flere af vores nyeste produkter i webshoppen.

  • FN Missionen i Mali som jeg besøgte i oktober 2016, lige inden de pakkede ned og tog hjem. Det var en ganske anden mission end dem vi er vant til. Danmarks bestred Force Commander funktionen, havde specialoperationsstyrker og særlige efterretningsfolk til støtte for Force Commander. Og et National Support Element i høj klasse.

Vi inviterer som vanlig de øvrige medlemmer at ERFA gruppen med påhæng til at deltage denne aften.

Tilmelding til Erik Klausen 86625828 eller E-mail: erk@webspeed.dk eller Ingerlise Klaris 21490055 eller E-mail: klaris@webspeed.dk senest den 17. 0ktober. 

Bowling:
Tirsdag den 14. November kl. 19.00: Bowling med spisning.

Juleafslutning: 
Tirsdag den 5. december kl. 19.00: Juleafslutning med banko. Viborg Hjemmeværnscenter Livøvej.

Kransenedlæggelse:
Fredag den 22. december kl. 11.00: Kransenedlæggelse, Mindelunden ved Rindsholm kro.  

På bestyrelsens vegne
Ingerlise

 

   
Danmarks Veteraner - Viborg og Omegn - e-mail: viborg@danmarksveteraner.dk