De Blå Baretter - Viborg og Omegn

 

 

 

Danmarks Internationale Veteranorganisation

Startside

Kontaktpersoner

Fotoserier

Artikelarkiv

Tilbud

Historie

Link

Indmeldelse

Vedtægter m.m.

Lokaler

Mindesten

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Virksomhedsbesøg

Tirsdag den 9. maj kl. 19.00 : Besøger vi den miljøbevidste nedbrydningsvirksomhed Kingo Karlsen A/S. F.L.Smidths Vej 17, 8600 Silkeborg.

Under besøget får I indblik i bæredygtig nedbrydning, herunder hvordan brugte byggematerialer kan genanvendes i nye sammenhænge som erstatning for naturlige råstoffer.

Kingo er et midtjysk familieaktieselskab, som ledes af en professionel bestyrelse. Kingos administrerende direktør Thomas Kingo Karlsen er 3. generation i virksomheden. Kingos hovedsæde ligger på F.L. Smidths Vej i Silkeborg, hvor Kingo har drevet nedbrydningsvirksomhed siden 1955.

Kingo er en virksomhed, der går højt op i miljøet og medarbejdernes sikkerhed. Virksomhedes drivkraft er, at ingen mennesker må blive syge på grund af miljøfarlige stoffer, og derfor er Kingo eksperter i at udskille miljøgifte fra bygninger på effektiv og sikker vis.

Kingo genanvender op mod 98% af de byggematerialer, som de håndterer, og det er virksomhedens mål at begrænse samfundets ressourceforbrug.  

Husk praktisk fodtøj i tilfælde af dårligt vejr.

Tilmelding til Erik Klausen 86625828 eller E-mail: erk@webspeed.dk eller Ingerlise Klaris 21490055 eller E-mail: klaris@webspeed.dk senest den 2. maj.

 

Læs mere om Kingo Karlsen på www.kingo.biz

 

 

 

 

 

Retur til startside

   
Danmarks Veteraner - Viborg og Omegn - e-mail: viborg@danmarksveteraner.dk